ΑΣΕΠ: Έρχονται προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Σε «καταιγίδα» προσλήψεων θα προχωρήσει η ΑΑΔΕ μέσω ΑΣΕΠ, όπου και θα ανέλθουν σε 1.400 συνολικά και θα αφορούν 17 ειδικότητες αναφέρουν ιστοσελίδες.

Όπως προκύπτει από την απόφαση προβλέπεται η τροποποίηση του συνόλου των οργανικών θέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής. Η σχετική απόφαση εκδόθησε σε ΦΕΚ και ουσιαστικά αυξάνει τον αριθμό των κενών θέσεων που μπορούν να καλυφθούν με νέες προσλήψεις. Άγνωστο βέβαια είναι αν θα καλυφθούν άμεσα αφου τέτοια πρόβλεψη δεν υπάρχει και δεν έχει δοθεί έγκριση του ΠΥΣ 33/2006 που άλλωστε απαιτείται.

Οι 17 ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην αύξηση των οργανικών θέσεων είναι: ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Τελωνειακών, ΠΕ Οικονομικών Επιθεωρητών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Δημοσιονομικών, ΠΕ Χημικών, ΠΕ Μηχανικών, ΤΕ Εφοριακών, ΤΕ Τελωνειακών, ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Δημοσιονομικών, ΔΕ Τελωνειακών, ΔΕ Τεχνικών, ΥΕ Επιμελητών, ΥΕ Εργατών, ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων.

πηγή dikaiologitika.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις θέσεις που απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα (γνώση χειρισμού υπολογιστών) τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ειδικά για τις θέσεις που απαιτείται: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου μπορείτε να συμμετέχετε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα για την απόκτηση πιστοποιητικών πληροφορικής για τις συγκεκριμένες απαιτούμενες ενότητες με παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής.

cityworld.gr