Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης και, ειδικότερα, εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος (επούλωση λακκουβών) θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.
Αναλυτικά προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στις παρακάτω σημεία:
    Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Τριανδρία και Τούμπα (κατεύθυνση ανατολικά), με αποκλεισμό της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η έξοδος προς Τριανδρία και Τούμπα θα διεξάγεται κανονικά.
    Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Νεάπολη, με κατεύθυνση δυτικά, με αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
πηγή cityportal.gr
cityworld.gr