ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 80 μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΑΘ

Προκήρυξη για προσλήψεις 80 μόνιμων υπαλλήλων, μέσω ΑΣΕΠ, δρομολογεί η Εταιρία Υδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Οπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για 80 θέσεις τακτικών υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων και προσόντων.

Οι νέες αυτές θέσεις έρχονται να προστεθούν στις 150 προσλήψεις που ολοκληρώθηκαν με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ το προηγούμενο διάστημα.

Νέα τιμολογιακή πολιτική της ΕΥΑΘ

Το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ταυτόχρονα έδωσε την έγκριση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να εφαρμόσει νέα τιμολογιακή πολιτική.

Το σχέδιο αφορά την πενταετία 2019 – 2023 και αναμένεται να φέρει -για πρώτη φορά- μειώσεις στους λογαριασμούς του νερού.

Το πλάνο προβλέπει ελαφρύνσεις για τα νοικοκυριά με μικρές καταναλώσεις (το 99,4% των οικιακών καταναλωτών) και αύξηση τιμών στις μεγαλύτερες κλίμακες προκειμένου να προάγει την κουλτούρα της εξοικονόμησης.

πηγή e-dimosio.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις θέσεις που απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα (γνώση χειρισμού υπολογιστών) τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ειδικά για τις θέσεις που απαιτείται: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου μπορείτε να συμμετέχετε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα για την απόκτηση πιστοποιητικών πληροφορικής για τις συγκεκριμένες απαιτούμενες ενότητες με παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής.

cityworld.gr