Γίνε εθελοντής στα 53α Δημήτρια

Θέλεις να γίνεις κι εσύ εθελοντής στον πιο δυνατό θεσμό της πόλης;
Θέλεις να μοιραστείς, να μάθεις, να αγγίξεις κάθε πλευρά της τέχνης;
Θέλεις να είσαι στην ομάδα των φετινών, 53ων Δημητρίων;
Θέατρο, μουσική, χορός, κινηματογράφος, performances, συνέδρια, εικαστικά και παράλληλες εκδηλώσεις θα μας ενώσουν.
Λάβε μέρος, δράσε μαζί μας, ζήσε την εμπειρία της διοργάνωσης από κοντά!
Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό διεθνές φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, τα Δημήτρια, στην 53η έκδοσή τους, θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2018.
Προτείνουν για ακόμη μια φορά ένα ιδιαίτερα καινοτόμο και πλούσιο πρόγραμμα στο θέατρο, την μουσική, τον λόγο, τον χορό, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά, κεντρίζοντας καλλιτεχνικές αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες. Για έναν ακόμη Οκτώβρη, κόντρα στην εσωστρέφεια και τους δύσκολους καιρούς, τα Δημήτρια προσκαλούν τη Θεσσαλονίκη και τον υπόλοιπο κόσμο σε μια μεγάλη γιορτή τέχνης και πολιτισμού.
Δημήτρια σημαίνουν δημιουργικότητα, καινοτομία εναλλακτικός τρόπος σκέψης, ψυχαγωγία. Αποτελούν έναν ιστορικό πολιτιστικό θεσμό που πλαισιώνει το όραμα της Θεσσαλονίκης και υπόσχεται να δώσει και αυτήν τη χρονιά τον καλύτερο του εαυτό.
Φιλοδοξία των Δημητρίων αποτελεί η συνέχιση της εδραίωσης της πίστης ότι η Θεσσαλονίκη παραμένει μια ανοιχτή πολιτιστική σκηνή για νέους δημιουργούς από τη χώρα μας και το ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον που προωθεί και προβάλλει νέες καλλιτεχνικές τάσεις και ρεύματα.
Από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 21 Οκτωβρίου ζήσε κι εσύ στον παλμό των Δημητρίων, αφήνοντας το δικό σου στίγμα πλάι στους ανθρώπους του φεστιβάλ.
Συμπλήρωσε την φόρμα στοιχείων που θα βρεις εδώ.
πηγή cityportal.gr
cityworld.gr