Οι Top 20 συναυλίες στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο

Είναι ένας Νοέμβριος με πολλές και καλές συναυλίες. Τα σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και οι δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν προγραμματίσει να εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, μας προϊδεάζουν για έναν πολύ ενδιαφέρον συναυλιακό μήνα (όλες οι μουσικές εκδηλώσεις)
Από αυτές σας παρουσιάζουμε και σας προτείνουμε τις πιο σημαντικές!
Τις 20 συναυλίες και live που αξίζει να δείτε στη Θεσσαλονίκη αυτόν τον Νοέμβριο.

Top 20 συναυλίες στη Θεσσαλονίκη

(η σειρά είναι κατά ημερομηνία εμφάνισης)

1. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Μύλος Club μαζί με μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές κι ανησυχίες (Παρασκευή 2 Νοεμβρίου)
2. Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη μουσική του Ασιατικού Κινηματογράφου (Παρασκευή 2 Νοεμβρίου)
Στο Principal Club Theater (Παρασκευή 2 Νοεμβρίου)
4. Μπλε & Georges Perin στο Μύλος Club. Με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. (Σάββατο 3 Νοεμβρίου)
5. Ρεσιτάλ πιάνου της Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ) στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2018 (Σάββατο 3 Νοεμβρίου)
6. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα στο Stage Live σε ένα παιχνίδι που τα παίζει «Όλα για όλα» (Από Σάββατο 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:30)
7. Η Μελίνα Ασλανίδου στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki «Όλα δικά σου μάτια μου» σε ένα εκρηκτικό live για 6 μοναδικές παραστάσεις! (Παρασκευές και Σάββατα έως 17 Νοεμβρίου)
8. Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά That’s Life! Μια παράσταση για το έτσι που είναι η ζωή. Δηλαδή πώς έτσι; Πάνος Μουζουράκης That’s Life! στο Fix Factory of Sound (Σάββατο 10 Νοεμβρίου)
9. Ρεσιτάλ πιάνου του Γιώργου Κοντραφούρη στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ) στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2018 (Σάββατο 10 Νοεμβρίου)
10. Οι μελωδίες του πρωτεργάτη της gypsy jazz Django Reinhardt συναντούνται με αυτές του Χιώτη και του Τσιτσάνη δημιουργώντας τον μοναδικό ήχο των Gadjo Dilo. Τσιγγάνικη jazz με άρωμα Ελλάδας από τους Gadjo Dilo στο Block33! (Σάββατο 10 Νοεμβρίου)
11. Εφ’ όλης της ύλης … συναυλία των Active Member στο Principal Club Theater με τραγούδια από το ξεκίνημά τους ως τώρα. (Σάββατο 10 Νοεμβρίου)
12. Διογένης Δασκάλου Monie & Monie Conniente στο Μύλος Club, με την παράσταση 25 χρόνια εκφύλιος πόλεμος. Νέα παράσταση, νέα συναισθήματα (10, 17, 24 Νοεμβρίου)
13. Μία αναμενόμενη συναυλία. Μία παράσταση για ορχήστρα με μαέστρο, τενόρο, ντράμερ, πιάνο και μια δύστυχη σοπράνο! Η ΣΟΔΘ στο Μέγαρο, με τους Opera Chaotique (Τρίτη 13 Νοεμβρίου)
14. O Παύλος Παυλίδης στο Μύλος Club θα μας παρουσιάσει ένα live, πέρα από τα καθιερωμένα. (Παρασκευή 16 Νοεμβρίου)
15. Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Block33 με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» ξεκινάει τις χειμωνιάτικες του εμφανίσεις. (Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Νοεμβρίου)
16. Ο Μίμης Πλέσσας και ο Δάκης στο Radio City Theater Music Hall συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη για μία κοινή εμφάνιση. Μαζί τους στις «Στιγμές» εμφανίζεται η Εύη Σιαμαντά (Κυριακή 18 Νοεμβρίου)
17. Ρεσιτάλ του Νικόλα Αναδολή στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ) στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2018 (Κυριακη 18 Νοεμβρίου)
18. Η Alena Baeva είναι μία από τις σημαντικότερες βιολονίστριες της νέας γενιάς σε παγκόσμιο επίπεδο, με συνεχείς εμφανίσεις με τις σπουδαιότερες ορχήστρες και μαέστρους ανά τον κόσμο. H Alena Baeva με την ΚΟΘ στο Μέγαρο Μουσικής (Παρασκευή 23 Νοεμβρίου) 
19. Ρεσιτάλ πιάνου του Αχιλλέα Γουάστωρ στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ) στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2018 (Σαββατο 24 Νοεμβρίου)
20. Οι Mogwai στο Principal Club Theater Τα υπόκωφα θορυβώδη μεγαθήρια από την Γλασκώβη, στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 30 Νοεμβρίου).
πηγή cityportal.gr
cityworld.gr